detty21 Creative Commons License 2005.06.10 0 0 6910

Meg vagy sértve???? Ez is miattam???? De miért???? Vagy ez nem nekem szólt??

Én azt hittem, hogy mivel a 21 nem életkor, igy már szóba sem állsz velem....:)))

Jól van na!! Igy kezdésnek még gátlásos és visszahuzódó vagyok...:))) Sati, ne buktass le!!! Még csöndes is egy kicsit, mert hát mégiscsak bepofátlankodtam ide a Ti topicotokba... remélem azért nem nagyon baj....

Igen igen igen!!! Utazunk!!! Insallah!!! Hát én is kicsit aggódom a 42 fok miatt!! Ibrahim nem is merte megírni, hogy mennyi az annyi. Azt írta, hogy most akarunk vele találkozni, vagy nem? Akkor meg ne kérdezgessem folyton, hogy hány fok van. De főleg a gyerek miatt aggódtam, mert azért mégiscsak 3 éves (mindjárt +fél).

Harmadszorra utazunk. Először tavaly novemberben, akkor ismerkedtünk meg Ibrahimmal, aki taxis Aqabában, és tök jó barátunk lett azóta, de tényleg. Aztán ajánlottam őt Satiéknak, és ők is jól érezték magukat, annyit hülyéskedtek vele, mint mi. Aztán ugy alakult, hogy most márc. közepén voltunk Szíriában, bejártuk az egészet, persze gyerekestül. Ebben is segített Ibrahim, Damaszkuszban az unokatesójával mászkáltunk. Mert a felesége szír, ugy volt, hogy ő is jön velünk, de aztán az asszony nem engedte Szíriába, mert féltékeny. Ennyit arról, hogy náluk a pasi az úr!!!! :)))) jót röhögtünk!!

Aztán átmentünk Jordániába, Ibrahim Ammanban várt minket, és bejártuk azokat a helyeket, amiket novemberben nem tudtunk. És végigröhögtük egész Jordániát, nagyon jó volt!!!! Aztán vissza: Aqaba-Amman-Damaszkusz.

Most meg sikerült elcsipni egy akciój JT-s utat, ugyhogy megyünk megint....még van mit nézni, de tulajdonképpen Ibrahim miatt megyünk. Ránk férne megint egy hetes röhögés...:))) Meg tanulok arabul és legalább tudunk majd gyakorolni...megígérte. Nagyon nehéz!!! Befűztem még egy kisgyerekes baráti családot is, remélem ők is jól érzik majd magukat. Mondjuk nem biztam véletlenre, elküldtem őket a Mövenpickbe!!!:)))) az csak fog tetszeni!!!:))))

Húúúú! kezdek oldódni, látjátok? :))))

Most döbbentem rá, hogy olvastalak, hogy mi még nem is ittunk arakot!!! Ibrahim nem iszik, ugyhogy szerintem eszébe se jutott. Mindig azt mondja, hogy csak beduin whiskey-t iszik (tea).

Előzmény: rozoga50 (6907)