villaroza Creative Commons License 2005.06.10 0 0 9

Kedves Mindenki

Hettie

Cicunyatka

Mesi

ímesi én is megvagyok döbbenve igaz mi múltkor chateltünk

Hetti Igen afiam amit küldtem , de azt hiszem előldöm uja Cicunyatka neked is küldtem

Sajnos mindig rosszabb minden, Férjem, ma is orditott  felvettem a fizetésést, de külön engedéllyel mert dolgozott és semmit nem szabd vennem , de kifizettem csekket , paikában voltam adósságom visszadtam ,mert apapir boltban is hitelre vásárolok.

Barátnőm kölcsönöz

Szégyen de itt tarunk, a fiam  bérmálását nem tuddtuk megünnepelni nem csak azért mert aférejm kelletlenül jött el, a misére szerinte mi sátánt szolgáljuk, hanem egy pizzára valónk nem volt

Holnap ballag és nem kap semmit 15 éves. Szeretne elmenni rock martonra Pécsre barátaival én elengedném

apja nem

hivja barátja anyukája fel Budára hozzájuk oda sem akarja elengedni-Anyuka orvos, ergo , tudja milyen Kolos ismeri pici koraóta és pszichoterapeuta végzettsége van csak nem praktizál a fiai    

az enyémmel       egy idősek plusz. minusz egy év.

engem a férejm mindennap elmond minden bolondnak eszementnek aki nem tud normálisan gondolkodni aki tönkre teszi acsaládját az internettel, és ide ül aháta mögé és mondja

A gyerekkel is ordit mindig lehülyézi mindenéret okolja pszichiáternő az enyém és fiaméegy éve mondja család terápiát de nem hajlandó

Azt mondja akkor nem lesz internet?
Nem érti tudom hogy havi 9900 sok az hogy nekem ez mennyit jelent

Cicunyatka neked is nagyon sokat köszönök meg Hettinek is

És emlékeztek Sirszelére neki is, Na meg akit nem soroltam azóta több listán fenn vagyok személyes jó bartáságok alakultak ki

Most lenne lehetőségem hetente 4, vagy 6 alkaolmmal felmenn Bp.re vagy NLP vel vagy más módon gyógyitanának nagyon méltányosan, De férejm nem akr velem jönni igaz IC nagyon drága egy ut kettőnkenek oda vissza 11ezer forint meg a tisztelet  dij  a metrő költség mármint ha felmerek szállni,

De nem hisz benne és meg bizom benne , annyira szeretném, hogy 49 évesen változzon valami már elég volt több mint negyven évig Sajnos afizikai állóképességem nulla

kell kardiológushoz mennem az is csak orditás mert 2 havonta járok 6000 ft érvétel ekg, és még  nagyon fájós vállamra kapok injekciót is,

De már azért is nagyon ordit hogy mennyi és az utiköltség. Azért is orditott mert el kelüldtem urulógushoz mert nőgyóygász fertőzést talált nálam és azt mondta doktornő hogy igy nem vállal felelősséget értem

Ne tudjátok meg mit hallgattam

A télen lemondta az előfizetéses mobilom , illetve  házi liter tejet

azt mondta aha ezt lemondom maradhat anet de csak akkor ha gyermekvédelmi támogatást bele adom,

Felvételizett efiam és akkor kért csokit narancsüditőt megvettem neki , nem kell leirnom milyen veszekedés volt belőle,
Most teganp volt nyelvvizsgán alapfokun sikerült neki

Amugy sokat rontott a tanulmányi eredmélnyein, gondolhattjátok ilyen légkören

Elvégezte a zene iskolát Sikaresn  Most basszus gitározni szeretne balkezes négyhúroson

Sajnos szülésnél okszygén hiányos állapot volt nála és nem ugy mozog ajobb keze begörcsöl ezért is jó lenne neki agitár   Ha tudtok haszáltat olcson irjatok

nem az itteni cimre hetti cicunyatka ayahus cimre msáokból ha más irna annak pedig biborka@tvnmail.hu

Szivesen veszek privi leveleket nagyogy öröm számomra