lightningman
2005.06.10
|
|
0 0
3853
|
mi az, hogy még 3 ilyen védekezés? már a párosításkor lehetett tudni, hogy ez lesz. így most azt mondom, simább lesz a döntő, mint gondoltuk. legalábbis Sheednek nagyot kellene javulnia. Ripet asszem elfelethetjük erre a sorozatra. Jó játékos, de nem extraklasszis, Bowen meg nála jóval nagyobb egyéniségeket is levett már a pályáról. Egyedül qrva sok elzárásból lehetne neki helyzetet csinálni, csak a San Antonio nem a tavalyi Lakers védekezésben. Pistons abban bízhat, hogy Billups tartja a jó formát, eetleg még ennél jobban is játszik, illetve amit már említettem, Sheed feljavulásában. egyébként esélytelennek érzem, hiába minden előrejelzés. söprés nem hiszem hogy lesz, annl a Detroit nagyobb küzdő, illetve otthon jó, de a 4-1 már benne van a dologban/ha lehetne, módosítanék a 4-2-es tippemen, de már nem teszem/. mondjuk 1 meccsből még elég könyelműnek tűnik ilyen következtetéseket levonni, de a Spurs nagyon meggyőző idén a POban. Ginobilit meg Duncant nem tudom kifogja megfogni. na mindegy, azért én várom, hogy a Detroit feltámadjon, mert ez kevés lesz, és akkor unalmasabb döntő lesz, mint bármikor |
|