Mira,
amit írtál, lehet, hogy nem szállt el, nézd meg a piszkozatokban, talán odatette.
Gackt-ozzunk: tegnap néztem át a livejournal-t, egész megörültem, mikor megláttam az esküvői fotókat, azt hittem G. megnősült:)
jah, aztán lám, hogy ez megint csak egy reklám, valami Beautiful Clinic-é. magát a reklámfilmet nem láttam, csak a fotókat. szerintem a lényeg: G. mint modell, eddig is mindenfélét elvállalt, úgyhogy engem annyira nem lepett meg. egyszerűen arról van szó, hogy nem szelektál, amire felkérik, azt megcsinálja. mivel ő a leghíresebb japán szépfiú, érthető, hogy az összes fotós, reklámos, divattervező, stb., szeretné magának megnyerni. többnyire sikerül is nekik. G. motivációt nehéz megérteni, mert a zenéléssel is eleget keres, nemigen van rászorulva mellékmunkákra. valszeg élvezi a dolgot, talán exhibicionista, talán narcisztikus, talán perverz magamutogató, talán mégiscsak a lóvéért teszi, ki tudja...
mindegy, az ő dolga. elfogadtam ilyennek, annak ellenére, hogy én sem csípem az ilyesmit, a saját értékrendemmel ütközik, méghozzá eléggé. de mivel annyira megszerettem őt, hát úgymond elnézem neki. még mindig nem lenne baj, ha minden szirt-szart bevállal, csak legalább írna jó dalokat, amire ebben az évben még sajnos nem volt példa. szóval, félő, hogy ez az egész mindent elvállalós magamutogatósdi visszaütött és a személyiségében negatív torzulásokat okozott. mondhatná az ember simán, hogy elkurvult. most jött el az idő, amikor igazán látszik, mert letagadhatatlanul megváltozott, és nem jó irányba. ez érződik a mostani munkáin is, gagyi, felszínes dalok, klipjei még ennél is szarabbak. a hangja meg olyan pocsék lett, mintha valami vasfűrészport nyelne folyamatosan. a mostani image is úhhh, az idióta, kemény, rockeres csávó, szerintem nagyon nem áll jól neki. nem tudom melyik barom találta ki, de ássa el magát...
ha a Tokyo Dome-beli koncertje is vacak lesz, asszem lehúzhatjuk előtte a rolót.
viszont ebben az esküvös filmben megint pucérkodhat, nővel hempereghet, csókolózhat, és még egy csomó pénzt is kap érte. hülye lett volna nem elvállalni:))
volt már neki tavaly is egy pucérkodós, csajozós reklámfilmje, amikor a medencéből halászta ki a meztelen csajszit, asszem pont ezek csinálták, hasonló stílusban.
ettől függetlenül G. megint bitang jól néz ki és tényleg beautiful. csak nem kéne árulnia a szépségét, inkább a zenével foglalkozna:)
meg mintha előkerült volna egy gyerekkori képe, vagy csak feltételezés, hogy ő lenne? talán ő, mert nagyon hasonlít rá:)