bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2005.06.08 0 0 1417
Kedves Isten 6600!

"Shade" én meg csak most olvastam beírásod hála a jó istennek.....
Közlöm veled,hogy rettentő mód árnyékra ugrottál és jópofa beírásodon csak röhögni lehet.

1. Úgy látom te is azoknak a véleménydiktátoroknak a táborát erősíted akik nem tűrik csak a lelkesedő éljenző beírásokat Sartival kapcsolatban. Én senkit nem néztem le ellentétben veled aki vélt,az igazságot a környékben sem ismerő koncepció alapján engem "pénzes nyálverő újgazdag ficsúrnak" minősítettél. Ha valaki leírja az őszinte véleményét és az neked nem tetszik akkor rögtön jön a nehéztüzérség és megpróbálod személyeskedő primitív stílussal a lényegről maximálisan letérve elvinni a beszélgetés fonalát.

Arról beszélj "aranyapám" mivel tudod egyetlen negatív észrevételemet is megcáfolni. Nem támadni kell hanem tételesen megcáfolni nagyokos. Ez nagyon kevés idáig.

Ki az az Attilosz,hogy ennyire élteted? Mit tudsz te rólam kivel mennyi ideig tudok vitázni te nagyon szerencsétlen? A te inteligenciaszinted alapján 2 perc alatt sírva,majd megszégyenülve kullognál el egy vita során. Tehát azt ajánlom erősíts még egy picit szellemiekben és akkor visszatérhetünk majd a vitára is.

Írásodból süt a gyűlölet és bort iszol, vizet prédikálsz mellé kishaver. "Remélem jól fogod magad érezni magad a krobótoknál, vagy valamelyik szigeten, ahol hasonszőrüekkel, eltartott kisujjal affektálva szürcsölgetheted a Remy Marten-t egy internacionális diszkózenét hupogtató klubban."

El kell keserítselek. Amit ide vizionáltál az előbb azokat az embereket ugyanúgy utálom mint ahogy te. Még mielőtt fejedet elborítja az elképzelt fantazmagória amit elképzeltél rólam elárulom neked,hogy végzettségeimnél fogva(vendéglátóipar) valóban gyűlölöm a kommerszt de ez nem azt jelenti,hogy snobb vagyok. Amikor csak tehetem otthon én főzök(az egyik szakmám) és ezért kiráz a hideg a "zacskós leves" és konzerv szó hallatán is. Ezért gyűlölhetsz vagy utálhatsz de én akkor is elfogom mondani a véleményem ha megőrülsz akkor is.

Szóval egy picit lehet szerényebben is a részedről! És kellemes felkészülést a válaszra öregem!:)))))
Előzmény: Dio6600 (1394)