Doktor Toka
2005.06.08
|
|
0 0
3764
|
Az az igazság, hogy az NBA összes csapata közül a Pistonsnak van a legnagyobb esélye a Spurs megverésére. Parker-Billups egál, amennyire Bowen megfogja Ripet annyira Prince is megfogja Manut (bár Wade-del nem bírt, be is vallotta, de Manu sokkal kevesebb, mint Wade - sőt Manu sztem Ripnél sem több). Egyértelmű, hogy a frontcourton fog múlni a meccs kimenetele. Az is egyértelmű, hogy TD-t Big Ben Wallace fogja fogni és ha valaki, akkor ő szerintem meg fogja fogni. Shaq-et szinte végig ő fogta az ECF-ben és szerintem jól csinálta, amit csinált. TD pedig nem Shaq. Mohamedet meg Sheed is megfogja, nem fog gondot okozni, amúgy sem egy nagy offenzív player. Visszafelé meglátjuk, ki fogja fogni Sheedet, nem biztos, hogy TD-t a jobb támadóra állítva elfárasztják, Big Ben támadásban nem sok vizet zavar (max tipinek, stb.). Aki Sheedet fogja azt ki fogják húzni a postból, hogy Big Ben jobban mehessen az off. rebekre. Szerintem az X-factor Ben Wallace. Ha meg tudja fogni TD-t, akkor tényleg bármi történhet. Nem lesz olyan rossz ez a döntő... |
Előzmény: lightningman (3755)
|
|