AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.06.07 0 0 2115

Figyelj, nem olyan hülyék ám a gyerekek... olyan 6 hónapos kor körül még rendesen keverik ám a szopós meg a rágós mozdulatokat a szájukban... ez gyakorlatilag úgy néz ki, hogy leharapnak egy darabot, aztán azt vagy csócsálják addig míg lassanként le nem nyelik, vagy pedig kiköpik.

Ha ez nem így lenne, minden második gyerek fulladásos halált halna erre nem gondolsz?

Én anno ilyesmikkel nem is foglalkoztam, olyan dolgokat adtam nekik rágni ami miatt manapság már a gyámügynél kötnék ki, pl csirkecomb-csontot... az unokám is kap mindenfélét, persze ő lájtosabban, de ő is a biscontit kezdte, aztán adtunk neki almaszeleteket - szépen leharapott belőle darabkákat, majd ugyanazzal a lendülettel ki is köpte - most nagyjából 11 hónapos és még mindig ott tart, hogy mindenfélét kezd rágni, aztán egy részét meg is eszi, más részét meg kiköpi.

Nagyszerűen bevált egyébként az üres fagylaltostölcsér!!!! Csak ajánlani tudom... lényeg, hogy nuku kalória, nuku cukor, csak a rágcsálás miatt adjál neki valamit.

Előzmény: evikismama (2114)