simoratamas Creative Commons License 2005.06.07 0 0 22

Hello, Ne bánd, hogy nem 1.6-ot vettél, a két autó feelingje messzemenően ugyanaz, és az nagyon van neki! Például én is bánom, hogy nem rendeltem ESP-t, fejlégzsákot, meg tolatóradart, mert utólag nem is lehet, ezért bele kell nyugodjak, hogy majd legközelebb :-) Gondolom, aki mindezt belekérte, az meg azt bánja, miért nem C4-et vett, stb....

Az XUG update lehet, hogy csak 1.6-osokra vonatkoztt, kérdezd meg a szervízt, érdemes. Ha két éven belül van a kocsid (kénytelen) akkor ingyenesen csinálják az update-et - ha van. Érdemes kicsit panaszkodni, hogy rángat vagy ilyesmi, mert ha nincs konkrét panaszod, rendszerint nem kezdenek bele ilyesmibe.

A totalcar-on részletesen írtam hogy milyennek látom a C2-met, ha érdekel, olvass bele:

http://totalcar.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=28550

Janika az A5-ön sportkocsikhoz szokott, és ha ezt is beleszámítod, akkor igazán nem írt rosszakat. A www.automotor.hu is tesztelte az 1.4-et, és nekik is tetszett.

Az 1.6i sem gyorsulógép, ez is tud bólogatni, ez is bénázik néha váltáskor, de nem is sportkocsinak vettem, hanem szerettem volna egy automata váltós, 3 ajtós, kényelmes, kívül-belül szép autót, max 3.5-ért. A C2 egy ilyen, nem? Üdv, Tamás

Előzmény: CortezMJ.hu (21)