A kultúráltságot leszűrted egy mondatból, kiváló emberismerő lehetsz. Kár, hogy nem ismersz igaziból, akkor talán más lenne a véleményed. Ezek a mondatok hirtelen felindulásból születnek és nem mindig gondolom komolyan. Csak gyerekkorom óta rajongok a vasútért és nem tetszik amit vele tesznek. Hódmezővásárhelyi vagyok. Eddig volt Csörgős vonat, MD, Bz. Most már csak Bz és 63-41-es motorok vannak. Több száz kilométert kell azért utaznom, hogy vonatozhassak, persze azt szívesen teszem, de sajnos már nincs az, hogy pl. leugrok az állomásra, vagy a 47-es út melletti kerékpárútról fotózzak MD-t, Csörgőt stb. De ezt sajnos olyanok nem érthetik akik olyan helyen élnek, ahol még a vasútbarátok számára normálisnak nevezhető vonatok vannak.
Elnézést kérek tőled taxxx, de a falra tudok mászni, amikor vasútbezárásról vagy visszafejlesztésről hallok.
Szerintem sok olyan van ebben az országban amin többet lehetne spórolni (pl. 386 képviselő???,minek??? + többezer önkormányzati képviselő???,minek, kinek kellenek, főleg ilyenek, munkahelyek teremtésével => munkanélküli segély, az a te adópénzedből is fizetődik, a munkanélküliséget kellene felszámolni, nem a vasútvonalakat) mint azon, hogy néhány járattal több vagy kevesebb közlekedik még akkor is ha elenyésző számban utaznak rajta. Sajnos nem ezeken az aprópénzeken múlt/múlik, hogy csődbe vitték az egész országot. Bocs ha néha OFF voltam, de szerintem ezek összefüggnek egymással és néha más szemszögből is nézni kellene a dolgokat.