Melyik motor ? 1.9 vagy 2.5
Alufelni nekem van raktáron ötküllős Dezent ami nem illik az autó stílusához sok pénzért, és van Stilautó 10 küllős, ami festett lakkozott, metálfestéssel elegáns limuzinhatása lesz. Ez 7,5 x 17 " 235/45 x 17 gumival. Ha akarod meg lehet nézni az autómon, összefuthatunk valamikor 06 20 9581 040 . Ezenkívül még két márka árul ehhez a típushoz de azok csak 16 " sak ilyen szép autóra az nagyon gyenge.Most szemezek a 18"-ossal , de magyar utakon az már határeset
Én azért az Opelt választottam , mert ugyanez a felszereltség jobban jött ki árban.
Alap ami a Renaultban nincs: kiegészítő fűtés, a hővédő üveg minden klímáshoz jár, de ettől függetlenül sokan plusszba szeretné elsütni. Az Opel rádiója jobban tetszett, formára és kezelhetőségre is . Négy lemezes, és a G Astra kormánya van benne rajta a 6 gombbal. Nő dolog, de a szín nagy lutri volt, nem voltam biztos abban hogy a kolibri kék rönó, ugyanaz- e , mint az opel panoráma kékje. Sok béna kereskedő, nem is mer hozni, nem is láttam még ilyet, ez nem az a lányos világoskék, hanem sötétebb fémesebb, bár én is csak a német neten láttam, hát izgalmas volt mire megjött. Még a fekete volt esélyes, de a kosz rögtön látszik, viszont szép kerekekkel No.1. Nekem így fizetni kellett a metálért, ülésfűtés,klíma, a többi alap, 1.9 100 ló így volt 5.8 Amióta megvan csak ezzel akarok menni, csak menni lehessen!