detty21 Creative Commons License 2005.06.06 0 0 6869

Sziasztok!

egyben válaszolok, nem baj?

Sati!!  Na, milyen meglepetés voltam???  A képek nagyon aranyosak, köszi!!! Ezek után, Ti már nem utaztok sehova...a kiskutya rosszabb mint egy gyerek...:)))) de nagyon édes lehet!!!!Lehet, hogy én nem vagyok képben, de nálunk a következő hétvége a 11-12.!!!! Akkor még itthon vagyunk, de a következőn.... insallah!!!! már NEM!!!! még 14-et kell aludni!!...:))))) szóval akkor most mi van??? szólj időben, mert csomagolni is kell valamikor. Az Uram már igy is hülyének néz,mert pénteken van arab órám, és közöltem, hogy én még elmegyek arra, és onnan megyek a reptérre!!! De még nem hívta a mentőket egyelőre. Dehát, ha kihagyok 2-t, az már 3 hét, tök sokat tanulunk egy héten!!! Remélem Ibrahim fog velem arabozni, mert nagggggyon nehéz!!! Megigérte!!!

Hannibál: én ma viszem vissza a könyvtárba a könyvet...ha máshol nem, ott meglesz, de ez a XVII. ker.!! Mi lemásoltuk, azt vittük el, és dobáltuk kifelé, amit már megnéztük, hogy azt se kelljen cipelni!! Persze nekünk sok cuccunk volt, még babkocsi is, meg ilyenek...

Strandolás: én Lattakiáról láttam képeket, az nagyon szép volt, de szerintem ott kell lemenni a partra, ami utbaesik majd!! Tényleg szívesen megmutatom a képeket, ha addig nem jön össze a buli, akkor is, meg van térkép is, ilyenek. Bár azt a követségen is lehet kérni, de odaadom a milyenket is. Nem tul komoly, de elég volt bőven. Nem nagyon lehet eltévedni. Meg szállodák, ilyenek vannak...a tengerpart szerintem jobb lehet, mint Aqabában...

Előzmény: Hannibalbarkas (6868)