Trooperoby Creative Commons License 2005.06.04 0 0 4165

Biztos a mögöttem álló 30 év kevés ahhoz, hogy megértsek néhány dolgot.

Ha Rock in Rio-t Harris annyira elcseszte, akkor hogy lehet az aug-ban megjelenő DVD silány egy Maiden koncertvideónak?

Akkor beillik a sorba a sok szar közé!!

Legalábbis egyesek szerint!

Azt sem mondanám, hogy érinteni lehetett az előzetes- és utólagosan izzó lelkesedést a koncertek utáni ( Prága, Chorzow, Graz.. kinek melyik ) "élmény"beszámolókban...

Amikor Juhász Előd a Zenebutikban belefejelt egy jó nagy cserepes növénybe, megszületett az "Élő növény varázsa" szlogen!

Én nem tudom, ki mit vár egy koncerttől, de az pedig az élő zene varázsa, ha esetleg becsúszik egy kis baki, kimarad, vagy megváltozik egy-két sor és nem tökéletes a hangzás!!

Lehet kapni tuti frankó erősítőket, cd-lejátszókat, böszme JBL, Mission vagy Wharfedale hangfalakat és akkor marha szépen fog szólni a muzsika!

Kezdem magam igénytelennek érezni, hogy baromira élveztem a prágai bulit.

24 éve szeretem a Maident, ez volt a 7. koncertem, mert most el tudtam menni értük külhonba, Prágába. Eddig csak itt láthattam őket. Eszembe sem jutna belekötni bármibe, alig várom, hogy jöjjenek újra!

Tényleg a Phoenix verhetetlen volt, de ne ahhoz mérjünk egy "szimpla" nosztalgia turnét. Gondolom egyetértünk abban, hogy mindig az adott album turnéztatásánál nyúlnak mélyen a zsebükbe, főleg show és látvány terén!!!

Azt azonban már egy kicsit tényleg durvának érzem, hogy egy augusztusban megjelenő cuccot már most fikázunk!!!

Nem olyan vészes szerintem az a Rock In Rio!! Nagyon sok ember, akik jóval szoftosabb zenéket szeretnek, nagyon elismerően nyilatkozott róla. Nem mintha ez számítana, mindenkié csak 1 vélemény, de azért az igen jól sikerült!! Dinamikus a vágás az tény, de messze áll a rossztól. Viszont marha jó!!! :) Szerintem!

Mindegy. Nekem meg nem kéne olvasni a fikázó sorokat :)))

Azért én beírtam a naptárba aug. 29-et...