Ferenc(hurrikán)
2005.06.03
|
|
0 0
3592
|
Szép napot! Nekem most fáj a szívem, annyira rossz
érzés, sok jóbaráttal és lánnyal már nagyon sokáig nem fogok találkozni és nem láthatom őket!:((Pedig 4 éven át minden nap láttuk egymást és együtt voltunk, egy helyen. Tegnap este még jól elvoltunk, mindenki most mégszorosabban, de jóltudtuk, hogy ez az utolsó este,legalábbis az olyan, mikor huzamosabb ideig együtt voltunk, nekem is végig olyan rossz érzés volt itt bennt a lelkem mélyén, belegondolni, hogy itt a vége. Egyik lány Pápán lakik, a másik Ungváron, a harmadik meg Somboron, a negyedik Hajdúszoboszló, ötidik Szolnok, hatidok Budapest és nem is sorolom!:( Csomóan Makón, legalább az csak 30km.. Szanaszét mindenki a világba, a 4 év alatt mégis mindenki egy helyen volt, de vége! Én még lehet maradok 2évig a kolléiumban és a koleszban, de közülük alig 1-2 ember, de én is csak akkor maradok ha nem vesznek fel sehova, így az alsóbb éves társaságtól még nem volt oly fájó a búcsú, hisz tudom, hogy ők még együtt lesznek arra/azokra az évekre. De ha felvesznek akkor nem megyek vissza én sem.. Tegnap jókat fagyiztunk, meg dumáltunk mindenki mindenkivel!:)) További szép napot.. Most van 18 fok, holnapra nagy esőt mutatnak a modellek, csak hogy ne off-oljam szét a fórumot, de most szomorú vagyok. |
|