djuice
2005.06.02
|
|
0 0
1828
|
hammond-b-3! Én írtam korábban a linket a CD bár infojához. Találsz térképet is az oldalukon, de nem nagy vasziszdasz a 4es, 6os villamosról leszállni (ha tömegközlekedsz) a Rákóczi tér környékén, s ott meg befelé a Dunának. Egy étterem v pizzéria van vele átellenben. Sétáló utca! Kocsival nem lehet teljesen beállni az ajtó elé. Ami fontos, hogy egy pincében van az üzlet, ez engem is megtévesztett, mert csindadrattásabb, csilivili kirakatra számítottam egy emeleti részen, de nem. Az üzlet viszont jól néz ki belülről. A Hammondos kitűző tényleg jó 5let lenne a meetingkor!
Más! Ma hallgattam nálunk a MediaMarkt, sajnos csak ratyifos Cd behallgatózóján Joey-Jimmy legújabb és egyben utolsó "élő" duett lemezét, a Legacyt. Nem volt nagy élmény főleg régi számokat új köntösben hallani az új műanyag nyúbíszrín, nem is adtam érte hát majd 6 gurigát! Viszont Joey beújított! Yamaha Motifon is játszik a lemezen, igaz nem orgonálás ürügyén! Nadehát ilyet! :))
Amúgy fiúk, köszi hogy a CD bárt választjátok! Normális a kiszolgálás és a személyzet is, nem úgy mint a TicketExpressnél! Mellesleg a tulaj megdícsér ha oda hajtom a Hammond fanokat! :)) |
|