Stormfury Creative Commons License 2005.06.02 0 0 4147

Szevasztok!

Úgylátszik ez már mindenképpen rám marad, igaz nem nagyon érdeklődött senki a helyszin végett.Lehet, hogy csak ketten voltunk magyarok az asszonnyal?

Lengyelország-Chorzów, Stadium Slaski:a hangzás a Maiden-re tökéletes lett előtte a Dragonforce-nál és a Kreator-nél csapnivaló volt a Nightwish-re már belőtték.Ami érdekes, hogy közben játszott a Behemoth is, ők jól szóltak (már amennyire ezt meg lehetett itélni:)), a Primal Fear is jó volt és Frontside-al sem volt gond.A Kreator-nél mintha hullámzott volna a hangminőség, az egész elég furán szólt.

Na, de a Maidennél minden rendben volt.A közönség lelkes volt (nem tudnám megsaccolni de kb. 10000-re tippeltünk), mondhatnám nagyobb volt a lelkesedés mint nálunk Debrecenben és kissé fájdalmas ezt kimondani de mintha a banda is jobban kedvelte volna a lengyeleket ,bár lehet, hogy hülyeség a két koncertet összevetni sem hangzásilag sem egyébként.A szinpadkép és az egész koncert felépitése tutira nem volt olyan teátrális mint a Dance of Dead de szerintem ez a turné nem is erről szól.

Mindent összevetve szerintem óriási hangulat volt, az összes tagon látszott, hogy lelkesedésből játszik és nagyon élvezik az egészet, Bruce kb. 5 percig csak ült és fürdött a népszerűségben és rá volt irva, hogy szereti a közönséget ami persze nem jelentette azt, hogy a szokásos ugratásokat nem játszotta el.

A setlist kb. ugyanaz talán csak a sorrend volt más.

Szeszt bent nem lehetett kapni, rengeteg volt a rohamrendőr és fényképezőgépet szinte lehetetetlen volt bevinni (ennek ellenére egy pár képet lehet felrakok ide :D ).

Szerintem fasza volt nem vártam többet mint a DoD , a következő lemezbemutatótól viszont igen...Ez show volt, Maiden volt és egyébként meg Lenyelország gyönyörű a szervezők pedig nagyon segitőkészek voltak (sajnos serezni már nem tudtunk együtt), úgyhogy én úgy vagyok vele ha választani lehet akkor ide mennék vissza és nem mondjuk a csehekhez vagy szlovákokhoz.

Na, Hali!!!