Babco Creative Commons License 2005.06.01 0 0 2016

Akkor kell róla beszélni, mikor szóba kerül vagy kiváncsiság szintjén avagy - ez a jellemzőbb - a családban történt haláleset miatt.

Most csak azért jutott eszembe, mert szerintem idő kérdése, hogy felmerül, mert most a "mit eszik" kérdés megy állandóan. És mivel az oroszlán zebrát eszik, a kérdés az, mi lesz a zebrával. Amikor mondtam a lányomnak, ő ekkor felsikított: jaj, de akkor nem lesz ebra. Utána kétségbeesetten szorította magához a műanyag kis zebráját, az (addig kedvenc) oroszlán apa és anya pedig eltűntek, két napig kereshettem, úgy eldugta.

Apropó! Tudja valaki mit eszik a hétfejű sárkány? (ma esti dilemma - azt mondtam, hogy gyümölcsöket és szeretik a húslevest is) Azt mégsem mondhatom, hogy lovagokat meg királylányt. Azt már kitaláltam, hogy a manók és a tündérek azt eszik, amit a gyerekek, meg ők is szeretik a fagylaltot és a csokoládét.

mi bár nem vagyunk ateisták, de vallásosok sem,

Ugyanígy vagyunk mi is.

szóval én azt mondtam, hogy igen, mindenki meghal egyszer (anyósom halála kapcsán volt az eset, ő volt a nagymama anyám a nagyi, a kislányok ovodások voltak), de a lelke velünk marad és figyel mindket és majd segít is, még akkor sem ha nem vesszük észre.

Ez tetszik, köszönöm.

Előzmény: AliceCsodaországban (2012)