Xerxesz Aron
2005.06.01
|
|
0 0
3365
|
Nah, megvolt a mai gurgula. Voltunk vagy jó sokan, meg 2 BIG is. Keringtünk fel s alá, lepencei parkoló, Visegrádi vár és társai. Láttam rnie-t egykerekezni, de senki sem törte magát apróra. Hazafelé viszont volt egy érdekes eset. Jöttem szépen békésen a kocsik között a Hungárián. A Tököly-nél utólértem egy GSXR-t, aminek a rendszámtáblája vízszintesen állt. Elindultunk, majd a Siemens előtt elhagytunk két motoros rendőrt, akik épp egy autóst igazoltattak. Megyünk tovább, majd a Sportcsarnoknál elém vág az egyik rendőr két kocsi közül. Na, gondoltam, most jön a heygi beszéd, hogy ezt nem kéne, meg mittomén. Ehelyett azonban kicsit imbolyogva nyoml előre a kocsik között. Nem sokra rá jött a másik is, cikk-cakkban millióval. Aztán egyszercsak utólérték a GSXR-es emberkét, és jól kiállították. Gondolom a rendszám miatt, mert különben engem is kiszedhettek volna. Amit nem értettem, az csak az volt, hogy ha nyomulni akarnak, akkor miért nem kapcsolják be azt a cuki kis kék villogójukat, meg a vijjogót ahelyett, hogy állatok módjára nyomulnak a kocsik között. |
|