harpokratesz Creative Commons License 2005.05.31 0 0 2705

na, én viszont mindent visszaszívok RAIN énekesi talentumával kapcsolatban, mert:

meghallgattam mind az öt számot teljes hangerővel, és így már egész más a kép. fiatal kora ellenére nagyon jó, élvezhető zenét csinál és a hangja is szuper. egyszóval, nemcsak gyönyörű fickó, de tehetséges is, persze csak a műfajon belül. kár, hogy nem lehet letölteni innen a számokat, mindenestre fogom még párszor hallgatni, az tuti. főleg az utolsó három száma nagyon klassz, az a It's Rain, amit betettél, a leggyengébb, olyan Michael Jackson-os. de a popműfaj ilyen entertainment.

fent van a J-Music-ban Gackt két legújabb dala is, amikre azt mondtuk, hogy ejnye-bejnye. reméljük lesznek ennél jobbak is, mert szeptember végén kezdődik az országos turnéja, majd negyven koncerttel, a végállomás karácsonykor a Tokió Dóm-ban. mindegy, én mindent megbocsátok neki, egy olyan embernek, akinek a két kedvenc klasszikus zeneszerzője: Bach és Chopin. milyen érdekes, nekem is, pont ez a kettő. hát hiába, rokonlelkek ha "összetalálkoznak".

Előzmény: Sárkány (2704)