Podmena Creative Commons License 2005.05.31 0 0 673

Szasz nem emlékszel az akkori végeredményre?

Itt a lehetőség hogy történelmi 1-0-át döntetlenre szépítsük, anno nem volt lehetőségünk a visszavágóra!!!!

Életem első sógorok ligamérkőzése volt ez, kemény durva mérkőzésen maradtunk alul ellenük, 200yard felett kaptunk büntetést. 

Akkor az volt az idény első mérkőzése és ha nem csal az emlékezetem 2 évig nem kaptunk ki utána liga mérkőzésen!!!

Ha a történelem megismétli önmagát nem kaphatunk ki hisz Farkasként az első mérkőzésemen már megkaptam a szokásos "pofont"   (a sors fintora hogy a Cowboy-októl), szégyenszemre kikaptunk Klagenfurtban.  Mindkét alkalommal úgy éreztem jobbak (voltunk) vagyunk , egyszerűen nem értettem hogyan kaptunk ki, amikor akkor lelkesedésben most erőben annyival jobbak (voltunk) vagyunk.

És az edzői fejmosás és konklúzió is szinte szóról szóra ugyanaz volt (igaz akkor még fiatalos hevületemben még az edzőnek is visszabeszéltem /visszapofáztam/ és kinyilvánítottam hogy az eredményjelző táblától függetlenül mi győztünk és a bírók elcsalták a mérkőzést. -- Most nem ezt éreztem, mint aki rémálomból kelt néztem a végeredményt nem lehet hogy kikaptunk!!!) ha a bírókra fogod a vereséget magadat csapod be, és nem arra koncentrálsz hogyan lehetnél jobb fegyelmezettebb.

Igazuk van!!!!

Most a második mérkőzésen "elfenekeltük" a Karintiai tehenészfiúkat, igaz nem úgy ahogy szerettem volna egy megalázó harminc pont feletti eredménnyel hanem egy szerény kínkeserves győzelemmel, mindegy, győztünk.

Az élet egy új lehetőséget adott számunkra éljünk az alkalommal !!! ha öreg nyugdíjas korunkban visszaemlékezünk azt mondhassuk visszafizettük a tanulópénzt jól elpicsáztuk a haramiákat megfizettünk a több mint tíz évvel ezelőtti vereségért.

Ezt a mérkőzést két embernek szeretném ajánlani

Nagy Jeffnek (első amifoci edzőm) nem tudom

Bojlertestű falembernek aki sajnos már nem lehet köztünk

Könyörgöm nyerjük meg

üdv

Balu #33

Előzmény: mjusin (669)