bankvilági idegenvezető Creative Commons License 2005.05.30 0 0 1335
Üdv! Az árakat tekintve javítanom kell a gondolatodat illetve a tapasztalataidat. Mi tavaly teljesen fullos magánszervezésben kettesben a feleségemmel voltunk Sartiban.
Reggelre értünk oda és kb 20 perc alatt találtunk tökéletes 2 fős studiót.(minikonyha,fürdőszoba,hűtő és terasz tengerre néző) Némi alkudozás után kb 5 perc kiadta 240 euróért 9 napra. Ez nem egészen 27 euró/nap/2 fő. Az apartman neve House Agni! Csak azért írom,hogy hátha így hitelesebb!:))))

Szóval talpraesettség kérdése az egész és higgyétek el minden eladó és kiadó:)))

Ez Július közepén volt!

2 hozzászólás:

Nekem kösz de elég volt Sarti egyszer. Túlságosan Balaton-fílinget hordoz a számomra.Kommersz-Gyros fáradt olajban sült krumplival plussz az utcán csak magyar szó és semmi látnivaló szinte. Ezen kívül a világvégén van még szegedtől is 1200 km majdnem.

Részemről a Horvát tengerpart még a drágasága ellenére is sokkal vonzóbb.

Egyébként meg nem kéne ennyire parrantani mert apartmant mindig kapsz még a legnagyobb zsúfoltságban is foglalás nélkül. Tavaly július közepén annyian voltak a városban,hogy tűt nem lehetett leejteni és mégis volt 5 perc alatt ház:)))))))))

3. hozzászólás

Egy kicsit valóban túlzás de tényleg nem volt több maga a keresés negyed óránál mert már az első házban megtaláltuk amit akartunk!

Attól meg,hogy nem megyek többet Sartiba még hozzászólhatok vagy nem?

4.hozzászólás

Kedves Attilosz! Örülnék ha hangyányit visszavennél az arcból. Egyenlőre én még nem személyeskedtem veled szemben,viszont te azonnal rámugrottál mert nem alijáztam Sartiért.

Nem arról van szó,hogy nem lehet magyar hang időnként sőt kifejezetten érdekes dolog ha távol a hazától több ezer km-re meghallasz egyet. Viszont itt a tipikus heringparádé plussz zacskósleves fílinget érzem ebben az esetben.

Én tavaly a víztől sem voltam hanyatt csúszva tele volt hínárral a part plussz kétméterenként műanyagreklámszatyrokkal teledobálva. Ennyit a frenetikus víztisztaságról......

Van két utca klasszikus zsibvásárjellegel meg hála istennek egy normális tavernasor.
Szerintem nem éri meg a 15 órás út(ami nekem hazafele 11 óra volt)
Egy agyonzsúfolt last minutes heeringesdoboz lett belőle lencsefőzelék kolbásszal utánérzésekkel:)))))))))))))))

A többit nem rakom be. Mindeközben te kétszer vérig sértettél.Ennyit a stílustanulmányról "öreg".

Ezek a véleményeim voltak és nem szoktam véka alá rejteni. Arról,hogy az igazság fáj én nem tehetek))))))))))
Előzmény: Attilosz (1334)