Törölt nick Creative Commons License 2005.05.30 0 0 1615

Most ez az utolóso  amit  ideirok. Olvastad már a különböző hirdetési helyeken hogy tk. nélküli uszkár eladó  pl 15 e-rt, mert én olvastam nem is egy ilyet, Pl a gyermek nagyon szeretne kutyát de nincs annyi pénzük, hogy tk-es-t vegyenek 3x árért és meg fogják venni a tk nélkülit és örölnek neki szeretik imádják, és eszük ágába nem jut a kutya ősei között kutakodni.Értsd már meg van aki csak kuytát akar és nem tk-t

A havenesemnek sincs tk-ve mégis befedezett egy szukát, 3 pici lett belőle , a szuka tk-es, tudod mennyiért adnak egy havaneset tk. nélkül, 4o e ft-ért az sem kevés és hányan szeretnének  ilyen kutyát akik még ezt az árat sem tudják megfizetni érte.

Mi majd olyanoknak fogjuk adni a piciket akikről biztos tudjuk, hogy szeretni fogják őket, és jó helyre kerülnek, pedig igy elesünk 12o e. ft.-tol. Minket nem a pénz motivál. Elismerem téged sem, csak te megszállott  vagy a témában. Többet nem irok, más  szemszögből nézzük a dolgokat és nem szeretném ha jobban elfajulnának az ellentétek, ne haragudj ha én más  véleményen vagyok, nekem nem kutyatenyésztő a civil foglalkozásom mint neked, bizonyára ebből is adódnak az ellenvélemények.

Előzmény: Törölt nick (1613)