viktorya Creative Commons License 2005.05.30 0 0 2002

Na nekem próbáljon a biztonsági őr beszólni. Kapna azt hiszem....

Kenyeret én már régóta csak a közelünkben lévő péknél veszek. Ott az üzem előtt egy tuti kis boltocska. Rengeteg finomság van, és tuti higiiénikus, ismerjük az eladókat, és mindig szólnak, mi a friss, mi délelőtti sütés, és nagyon rendesek, sokszor hozunk ingyért szikkadt kiflit gubának :)  És szoktak adni olyan kisebb méretű zacsit egy csomót, tök jó a fagyasztáshoz:) Meg a gyerekek kapják zacskószámra a mazsolát, mogyorót, diót, stb.

Nekem is kifordul a belem, amikor az öreglányok  mindent összetapogatnak. Talán azért is, mert én együtt élek a nagyanyámal, és tudom, hogy mennyire nem higiiénikus. Pl többször láttam, hogy nem mennek el kezet mosni wc után. De nem csak az én nagyanyám, pl a mekibe is sokan rongyolnak ki a rötyiről kézmosás nélkül. Bár ez nem korfüggő :( Vannak sajna fiatalok is :(

Pl olyan zöldségesnél se vásárolok, ahol nem én válogathatok! És felvágottat is ott veszek, ha veszek, ahol bitosan tudom, hogy tuti. Bár jobban szeretjük a lekvárt, kőrözöttet ( saját öntésű túróból ) tojáskrém, és hasonló dolgok. Apósom meg isteni kolbászt csinál. CSak néha kívánjuk meg a felvágottat. A téliszalámi az, aminek mindig kell, hogy legyen itthon ( fiúk parancsa ). De azt meg egész rúddal veszek :) 

Előzmény: Babco (1999)