< Állítólag lehet kapni karszalagot gyerekeknek, rá lehet írni a szülő telefonszámát. Majd akarok venni a hasonló rendezvényekre, mert egy pillanat alatt elkeveredhetnek. >
Csak sajna a karszalag nem véd meg a nem éppen jó szándékú emberektől. Noha nálunk nem divat a szervkereskedelem, és a gyerekprostitúció, de volt már kis országunkban is ilyenre példa. Egy rendőr ismerősünktől hallottam, hogy nem egy gyermek-eltűnési ügy végződött hasonlóval kis hazánkban is. Csak éppen nem csinálnak neki nagy hírverést. Azt én sem tudom, pedig erre igen is fel kéne hívni a szülők figyelmét.
< A Második után kapott egy fülest. >
Azóta is lelkiismeret furdalásom van. Iszonyúan nem szeretem megütni a gyereket. De azért ha könyörgésem ellenére is eltűnik, mert éppen nem vettem meg neki a bóvli kisautót az árustó, hát megérdemli a pofont.
< A belépő lehet, hogy a nagycsaládosokat szűrné meg >
A nagycsaládosok egy csomó helyre kapnak ingyen belépőt. Ezt azért tudom, mert a barátnőméknek 5 van. Ha belépnek az egyesületbe, akkor rengeteg helyre kapnak.
Különben meg erről az a véleményem, hogy - noha tisztelem azokat, akik több gyereket nevelnek - de én is azért nem szültem többet, mert tudom, hogy ezt a ketőt biztonságban, úgy tudom felnevelni, hogy mindent meg tudjak nekik adni. Pedig minden vágyam, hogy még legalább egy legyen. De nagyon félek, hogy az már anyagilag hátrányosan érintené ezt a kettőt. Főleg, hogy a kicsi betegsége miatt nem tudok visszamenni dolgozni.
< Pár mell tényleg kimeríti a közszeméremsértés fogalmát??? :-O >
Nem a pár mell meríti ki a közszeméremsértés fogalmát, hanem az a tény, hogy egy rakás gyerek előtt csinálják egy gyereknapi rendezvényen, ráadásul egy közparkban. És gyerekrendezvényen a hatéves fiam ne a ciciket bámulja. Akkor ennyi erővel fölösleges betiltani az olyan plakátokat, ahol meztelen emberek vannak
( néhány éve volt ilyenből botrány, amikor az a plakát került utcákra, ahol egy néger férfikéz takarta el egy nő mellét ). Sőt! Az ovoda és iskola melletti kisközértbe se lehet kapni erotikus lapokat. Pl nálunk egy jópár ilyen közértbe betiltották az ilyen
újságok árusítását.
Nem az a bajom, hogy félpucéran napozik, de tegye azt ott, ahol nem zavar vele senkit. És nem csaknekem volt vele bajom. Néhány kisgyerekét terelgető apuka is kiakadt rajta, pedig hát azok ugye férfiak voltak. És régebben én is napoztam felső nélkül, de az erre kijelölt helyeken. Pl a strand női napozójában. Vagy egy városszéli bányatavon. És amíg egy kismamát kiküldenek egy csomó helyről, ahol diszkréten szoptatja a gyerekét, mondván hogy az zavarja az embereket ( Kismama újságban többször lehetett olvasni )hát akkor az ilyeneket is küldjék el a közterületről.