Törölt nick Creative Commons License 2005.05.29 0 0 1604
Igen méltányolom a költségeidet, de gondolom neked az a hobbyd, megélhetésed, azt is tudom sokba kerül, mert   a fent emliett költésgek egy részére a tk. nélküli kuyának is  szüksége van. Mint oltás, tápok, hus állatorvos stb. Én is a  legjobb tápot adom, Eukaniba és Hillst-t vagy talán amelyik kutyának nincs tk-ve az a kukából is megélhet? Persze lehet savanyu a szőlő, mármint nekem, és lehet kicsit igazad is van, most már sajnálom, hogy legalább egy tenylészszemlére nem vittem el. Ő már a harmadik uszkárom, az elsőnek egy nagyon hires Svájcból importált apja volt, de a szuka akit befedezett nem volt tk-es mert állitólag elbukott a tenyészszemlén ők azt mondták foghiány maitt, vagyis hiányzott egy maradandó foga. Az ő esetében sokmindent próbáltam, hogy szerezzek  neki, de a fajtaklubban zárt ajtókat döngettem. utólag már tudom mit kellett volna tennem, de az nem publikus De én nem tartozom sem a szaporitok sem a tenyésztők közé, én csak egynesen imádom a kutyákat tk nélkül is. Majd a  természet megoldja, ha meg nem ivartalanittatom.