djuice
2005.05.28
|
|
0 0
1798
|
:) A Rhoda a rózsaszínes dupla, elvégre ezen játsza a "Had játszam Bachot!" meg az Aquariust a Hairből, meg a "Ha én gazdag lennék"-et a Hegedűs a háztetőnből és nem az enyém. A kazennyás meg a Bryan Lee - Memphis boundja, most tényleg rá fogok feküdni a témára és elmegyek a csávóhoz (ha még nem adta ő is tovább) van még pár jó lemez amit érdemes tőle elkérni. Pl. ott a trombitás Clark Terry - Portraits lemeze! Egy darab Hammond nincs rajta, de azon is meg-megkönnyezik az ember! :) Tehát a 3 Jimmym: Bashin', The cat, és a Back at the chicken shack Modjuk olyan 100-150 felé jár a lemezgyűjteményem ami nem nagy vasziszdasz, de akadnak benne egész kivételes darabok is, olyan mint Michael Hedges - Aerial boundaries, meg Monday Michiru - Optimista (na ez egy japán énekes csaj, japán zenészekkel és behugyozás milyen eredeti stílusban jazzelnek! Én akkor döbbentem rá hogy ferdeszeműék mennyire vágják a jazzt, addig el voltak könyvelve holmi sitáros nyavajgóknak, de KÖZEL SEM AZOK! :)) Szerencsére a miskolci könyvtár is most bevásárolt rendesen jazz lemezekből és még szakértő fickó is van aki megmondja mit kell venni a köyvtáros néniknek, úgyhogy mivel elég jól ismerem a volt munkatársnőmet a zenei részlegen, várható hogy én is tehetek némi lépést Hammondos lemezek beszerzése felé, csak mondjátok mit vetessek! Ami meg van, azt hamarosan haza fogom hozogatni egy-egy kopikabánára! :) Laurens! Ha jössz a Joey bulira jul. 20-án szerintem addigra a Bryan Leet is meg tudom szerezni! Majd oda adom a helyszínen egy ismerkedéssel egybekötve. :) Egyszer meg akartam venni Bryantől a Crawfish Ladyt, de másnapra elvitték. Ennyit ér a Corában lemezt eltetetni! Az is jó kis húzós, bluesos cucc volt. Na pá, atyafiak! Jó éjt!
ui. KarnEvil! Szólj ha kell vmi! (már belekezdtem a CDim leltározásába, ha kész lesz, lesz listám is!) |
Előzmény: LaurensHammond (1797)
|
|