LaurensHammond Creative Commons License 2005.05.28 0 0 1797
Koszi DJuice! Igen ennek van hangulata, de sok ember nem erzekeli ezt a zenei elvezetet....igazi hangszerek, fustos bar, kellemesen bezsibbadva....perca magaban drawbar kihuzas nelkul:-)) Igen azt en is szeretem, ritka! Bar 2 bandat tudok akik neha hasznaltak! Az egyik a War egyuttes, akiknek egy klippjukben a filmuzeumban szilveszterkor lattam egy C3-ast. A masik konkretan egy Brother Jack McDuff lemez a hatvanas evek vegerol, egyebkent ajanlom mindenkinek! Tobacco Road a lemez cime, es a harmadik track, a shadow of your smile, jazzorokzoldet nyomja percaval magaban....kicsi zengetessel....katarzis!!!:-.)) A Jimmy Cat-je nagyon jo, igaz mar a slageres korszaka, Verve big bandes korszka, de azert jo! Tole a Blue Note-os idoszak, ami meg Hammond-osabb, es abbol is a trio felallas, bar az meg a Verve-nel is volt...pl Organ Grinder Swing! Szoval vannak ott mestermunkak! Trio felallas, ez a lenyeg olyat vegyel, vagy vegyek en fol olyat!??:-) Majd jossz, es akkor mondod mi kellene... A Rhoda nagy kedvencem, de Neki is meg annyi lemeze van, ami kijott, es beszerezhetetlen. A dupla bakelitnel melyikre gondoltal? Nem a 2 Magyar lemezre a rozsaszines boritosokra? Mert az megvan, sot, meg a Lanchidas is, Rhoda Budapesten cimmel:-) Viszont sok lemeze van meg ami a francia Barclay kiadonal jott ki...nekem van egy dupla, amin valoban van Summertime, es Take Five...de lehet mas..erdekelne az is..akar hozd el a lemezt ha jossz, es faja asztali cd iroval elesbe benyomjuk audiocd-re! En is minosegmanias vagyok...ez Tehtube bizonyithatja...allandoan Hi Fi cuccokat cserelgetek, es a Hammond hangjat tokeletesitem..nem mintha nem lenne mar eleg jo:-) Az a cd nagyon erdekelne, amit mondtal, hogy csak kazin van meg...hatha meg lesz majd...gondolj ram!
Előzmény: djuice (1794)