végignyálaztam ezt a Cari Fórumot, sok ismerős név az ázsiai popbizniszből. kár, hogy nem érteni egy mukkot se belőle, mintha koreaiul lenne betűírással.
jah, hát a hongkongiak közül én is Leon Lai-t csípem, bár gagyi canto-pop zenét csinál, mint a többi hongkongi popénekes, akik mellesleg mind filmsztárok is egyben.
de azért vannak kifejezetten jó számai is, meg elsősorban színészként ismerem és nagyon klassz pasi volt fiatalon, totál az ideálom. a másik kedvencem, az Aaron Kwok, akinek semmi hangja nincs szegénynek, legalábbis a Stormriders-ben azt mutatta. egyébként Jackie Cheung és Andy Lau a legnépszerűbb énekes arrafelé.
a csajok közül Faye Wong-ot hallottam , neki gyönyörű a hangja, Charlie Young-ot csak színésznőként láttam eddig. az a bajom ezzel a hk-i popzenével, hogy gagyi és nyálas a többsége. de annyira szeretnek dalolni ezek a kínaiak.
a japánoktól Ayumi Hamasaki-tól hallottam múltkor valamit, annyira nem voltam elájulva tőle, de egyébként nem ismerem. azt tudom, hogy ott ő a popistennő.
a koreaikakat nemigen ismerem, csak Seo Taiji-t, de ő zúzós rockzenét művel. a thai-ok és egyéb ferdeszeműk végképp ismeretlenek.
én mondjuk a popzenét elhallgatom, ha jó, de elsősorban a rockzenét szeretem.
ehhh mit találtam: