airchild Creative Commons License 2005.05.27 0 0 10
Bocs, hogy elhagytam a topicot, de tényleg el voltam foglalva. Szóval ha még valakit érdekel.....A "színpad tech" kicsit fura volt, fQleg ahogy a PB palackos melegítQt akarták begyújtani...sikertelenül. :-) Mindegy, késQbb beállítottak Pat elé egy "kandelláber szrq" melegítQt. Az elsQ szet a Way up volt valami eszméletlen impresszív elQadásban. Minden zenész több hangszeren és egyéb pilinckán adta elQ azokat a hangokat is, amiket máshol simán bejátszanak fevételrQl. MegdöbbentQ volt az intuitív összhang! Sokszor szinte "aggódtam értük", hogy nem fognak egyszerre kiérni a téma végére....de kiértek! :-) A Way után Pat egy kis egyszálgitárt nyújtott, majd kezdtek visszaszivárogni a zenészek. ElQször a dobossal nyomtak egy "sebesség jazzt" majd a nagybQgQs szállt vissza egy kis finomságra. Aztán a lófarkas billentQs is becsámborgott egy kis hangulatfokozásra. És végül újra teljes csapat virított. A Way-nél meglepQen tartották a papírformát, de a koncert második részében már kezdtek játszadozni. Hihetetlen szomorkás hangulatott teremtett Methy és a szénakazalhajú szájharmónikás duettje. A végén pár klasszikus és le.  Majs kis visszahívás és egy szép, ügyes ráadás. Kb két és fél óra hangulat-zene-varázs. Sokszor néztem az égre az esQs hangulatú nóták miatt. :-) A megszólalás jó volt, ahhoz képest, hogy mennyi hangszert használtak, jól hallatszott minden. Talán Pat gitárja volt néha ingadozó hangszerváltások után, de szépen korrigáltak. Talán egyszer volt egy csendes accgitár résznél egy kis kontaktropogás, de elnézzük nekik! Sajnos setlistet nem tudok írni, mert annyira magával vitt, hogy csak a végén eszméltem. De talán majd megteszi helyette más......airchy