iityam
2005.05.27
|
|
0 0
1450
|
Szia Bozsi!
A Dreams Beach szálloda nekünk nagyon bejött, van gyerekmendencéje, nagy területen van a szálloda, és 5*-os. A partja nem sima, hanem köves korallos, és csak egy stégről lehet bemenni a vízbe, a víz pedig nagyon mély. Szóval a sima part kitételnek nem felel meg, de egyébként csodás. Akikkel mi jöttünk haza a repülőn, és más szállodábann voltak, mindegyikük azt mondta, hogy nem volt homokos a part, és mély volt a víz. Nem tudod Sharmon van-e olyan szálloda ahol teljesen homokos a part, biztosan. Akik jártak ott majd írnak neked. Én erről tudtam írni, mert itt voltunk, és nekünk nagyon tettszett. A szobái nagyon szépek, szabályozható légkondi, hajszárító a fürdőben, és tetszett az is, hogy nem egy központi épület a szálloda, hanem több kis apartmann szerű ház, szétszórva nagy területen. Szóval érdemes utána nézni, pl. a www.slimreisen.hu utazási iroda honlapján is az egyiptomi üdülések alatt vannak infók a Shrami szállodákról, és partokról. A kaja bőséges és nagyon jó volt. Szóval ez is egy lehetőség, a parton meg úgyis kell valami papucs vagy cipő, mert nagyon meleg a homok.
Remélem valamit tudtam segíteni.
Szia: Iityam
|
Előzmény: bozsi (1449)
|
|