szia!
Az óriás uszit,mint ajándék el tudom képzelni,amikor mi Jerry mellé kerestünk társat,akkor rábukkantam egy Bajai hirdetésre,ahol meghalt a gazdi,és ajándékba adták az óriásusziját.De ugye panelba,toy mellé nem lett volna jó megoldás.
Az egyszem kutyus: Kitty,aki hozzánk került 4 éves,és egyke kutyus volt.Nem volt a legegyszerübb a beilleszkedése 2 uszihoz,( plusz a régi ház,család hiánya ) de végül is megszokta,és nagyon jóban vannak,föleg a lány kutyusommal.De kb 1 hónap eltellt mire kezdte jólérezni magát.Igaz a mai napig igényli,hogy egy kicsit csak öt babusgassuk,de jól alakulnak vele a dolgok.Leginkább az udvaron megy a játék a többiekkel,mert ö más játékokat szeret mint az én picikéim.Ö neki a labda a mindene,és kajcsiba is más a kedvenc,úgyhogy igyekszem a kedvükre lenni fözéskor.
Elöször nehéz,de aztán megszokja a társaságot.
Söt,szerintem a társaságot hamarabb megszokják,mint az ha véletlenül egyedül kell maradni.Ha Molly nincs a közelében,akkor már az a baj.
Pl kint vagyunk az udvaron,és ö nem látja hogy Molly már bejött,akkor nem hajlandó bejönni mert keresi a Mollyt.Ilyenkor meg kell neki mutatni,hogy ö már bent van.Akkor megnyugszik.
Ha szertnéd azt az uszit,akkor vágj bele szerintem.
Ha megvan a kép róla,akkor tedd fel,én is kíváncsi lennék rá!