csepipeti Creative Commons License 2005.05.26 0 0 629

Igazad van, de nem azért mert "hamar" lesz valaki sikeres, vagy (nevezzük így) sztár, hiszen egy birkózó világbajnokságon se érdekel senkit hogy aki nyer az előtte mit csinált, és mikor kezdett birkózni.

Azért van igazad, mert akikről kártya készült, még nem mutattak fel jóformán semmilyen sportteljesítményt.

Mondok neked pár nevet, hirtelen ez jutott az eszembe: Árvai István, Kupcsik László, Ónozó Szabolcs. Ha az utcán megkérdezel 10 embert, hány hallotta már ezeket a neveket? Többszörös erőemelő világbajnokok (kibaszott kemény mezőnyben), világcsúcstartók... De mondhattam volna más példát is.

Egyébként azt mondták a többiek hogy rólam is készült ilyen kártya (nem én kértem hogy készüljön), és megmondom őszintén hogy örülök, majd az unokámnak tudok mutatni valamit :) Persze hidd el hogy én sportoltam eleget ahhoz hogy a helyére tudjam tenni ezt a dolgot.

Viszont annak is örülnék hogyha lejárnál te is edzésre, és rólad is készülne ilyen kis kártya, és mondjuk 2 Csepi kártya érne egy Rambi kártyát :)

Előzmény: LB53 (628)