e_dora Creative Commons License 2005.05.26 0 0 80

pt. 5 , belejöttem

monofónikus csengőhhanggal induló szám (WTF?) alice csodaország, már lezúgtam a lyukon, a gomba is megvolt, most már csak nézem a trippet.

hová kerültem?!? beletekerek, mert már nem bírom kivárni a választ... úgytűnik a 7 percben mindenütt ugyanaz szól, úgyhogy ezzel meg is volnánk, next.

na ez is. totál drogoszene, nem semmi, ha valaki tisztán csinálta. hegedű vagy mi az tetszik, nem olyan béna, mint a szinti. egész változatos az eddigiek után. 02:12-nél untam meg. de nem volt időm lekapcsolni, mert közben itt gépelek, ezért belecsúszott még valami aranyos basszusfutam :).. Na, next.

jajaj, félek. 22 perces szám. már mindenem fáj. komolyan, fáj a bal hónaljam is!

rá kellett volna írni valami egészségügyi figyelmeztetést a gyenge idegzetűeknek, persze hiába, mert dobozom nincs, lévén a netről szedtem :)

Hát na jó, szóval ez egy kellemes normális dalnak tűnik. Ezt még talán egyszer meghallgatom. Szép. Az 5-perces álomhatárt ma már nem fogom elérni. Fast forward. Ahogy ugrálok, érdekes, jó részek jönnek. Majd egyszer. Tényleg egész jó. Na, FF, FF, ...>> >> Huhh, vége. :)

Summary: A harmada tetszett, valszeg "a maga nemében" ez egy jó album. Büszke vagyok magamra, hogy bele bírtam hallgatni. Utálom az ilyen zenét, de baromi toleráns vagyok. :)

Most megyek, és regenerálódok egy kis Sepulturán.