e_dora Creative Commons License 2005.05.26 0 0 79

(na, kaja után már jobb, a 4. frappétól meg talán már túl is csordul frappánsságom)

4.rész

Felbátorodván eddigi sikereimen, most lenyomok többet is.
Miért? Miért is ne? (Ja, ezek a számcímek..) Kellemes. Behúnyom a szemem.. hogy elringassanak a dallamok. Illetve, hogy lehiggadjak, mert már kezd fájni a fejem. Hogy a fenébe tud egy 1perc valahányas dal hosszúnak tűnni? Na ez a művészet! :)
Egy kis vidámság jön. Nahát, végre melepődtem, az első meglepetés! 00:25-nél egy nem várt akkord. Egész jó, ez már ilyen májnd-izé, agyzene. DT mellé megfelelő hangulatban elmegy. Trükkös, mert 5 percesnek tűnik, de valójában élményre simán benne van a kritikus progresszív 26 perc, ami a sárkány öngyilkosságához kell. Még jó, hogy nem vagyok sárkány. Bevallom, ez tetszik. Ha nem lennék már idegileg teljesen kész a többitől, még akár élvezhetném is.
Hátb*szki én az ismételgetést nem bírom, ez az a középkori kínzás, a vízcsepegtetés a homlokra. Felénél skip.
Crying Skies. Én is - ez nem vicc, komoly - a sírás szélén vagyok. Nem tudom, meddig bírom. Lehet, hogy mégis csörgedezik bennem vmi sárkányvér. Jó az időzítés, én is pont így vagyok. A csilingelő hangocskák, a monoton ismétlődés meg nem szűnő kínja, a csörömpölő, hideg víz, ami a hátamon is futkos, és újra a csengők, a törött üvegdarabok, amelyek fájó elmémet vagdalják. Ez egy frankó szám. Bazdmeg ez kurvajó! Én meg szétgurulok, mint egy zacskó franciadrazsé... tapossatok szét mielőtt elolvadnék.
Most akkor mi a f,-sz van?!
Idegesít, hogy tetszik, akkor miért volt eddig szar? Haggyatok má! Kapjátok be, kikapcsolom. 04:40

Előzmény: e_dora (78)