Zitka Creative Commons License 2005.05.25 0 0 443

Az előbb igazolódott be, mennyire rövidéletű az alkoholos filc. Aztán elolvastam a Te kommentárodat. :-) Szerencse, hogy egyelőre még emlékszem, mi hol van. Vagy hol mi van... :-)))))))

A borsónál pont ezt a madzagos megoldást csináltam, de azt hittem, szimpla buherálás. Néha beletrafál az ember a megoldásba... :-)

--biohumusz

Ja, szóval ez nem olyan, mint a virágtápok, hogy a locsolóvízbe kell tenni? Kicsit tájékozatlan vagyok még. :-)

A jégsalátát én már kb. két hete szétültettem (ill. hát kiszedtem kb. 20 tövet és azt), de nem igazán akarnak nőni. :-( Ami ottmaradt egymás hegyén-hátán, az meg nő mint a vadalma. :-))))) Időnként kihúzogatok 10-15 tövet, pont elég vacsorára.

erdeiboroka: megfontolandó ötlet ez a papírozás. Sőt, lehet mindezt a számítógépen .jpg-ben. :-))))))) Talán Autocad nem kell hozzá.. ;-)

Ja, még egy paradicsomos probléma. :-( Az előbb meglocsoltam őket, és két tövön (persze pont a két legerősebb, legszebb korai) láttam, hogy néhány levél szélén száraz pici foltok jelentek meg. Ez lenne a fitoftóra? Tavaly legalább a paradicsomoknak nem lett semmi baja...  Még ezt is permeztezni kell?

Előzmény: outdownS (437)