ribizli Creative Commons License 2005.05.25 0 0 1718
Van tócsnis topik is, de azért annak a sok nevével együtt is kevesebb variációs lehetősége van, mint a muflinak.
Azzal mondjuk tökéletesen egyetértek, hogy az olaszok miért muffint kínálnak, mikor vannak nekik saját finom sütijeik is...

A turbolya íze kicsit mentolos, kicsit ánizsos, és elég gyenge, kevés illóolaj van benne, hamar elillan, szóval csak frisset jó használni belőle. Viszont nálunk gyom, tehát van mindenfelé. Az árnyékosabb helyet szereti, és itt egy kép róla, elég jellemző.

Ez a mézes-mazsolás recept nagggyon jól hangzik!

A recept kecskesajtos, de mint írtam a Konyha-trükkökben, valszeg juhsajttal is jó, ill. juhtúróval is lehet próbálkozni. Meg szerintem időnként újra kell kóstolni a nemszeretem ételeket, változik a zember ízlése. :)
ribizli