Zitka Creative Commons License 2005.05.25 0 0 436

Tehát addig hagyjam őket nőni, ahogy szeretnének?

zsigrai76: igen, kis fehér műanyag, földbe tűzhető táblácskák. 20 db 250 ft. Alkoholos filccel jó lehet rá írni.  Nekünk is első kertünk, és ültetéskor még emlékeztem, hogy mit hová vetettem, meg pl. melyik tő milyen fajta paradicsom.... Tegnap is kikelt egy pici sor "valami", de a szikleveleknek még nincs jellegzetes illata, ki kell várnom az igaziakat.

Mi a neve annak a paradicsomtápnak?

És még egy kérdés a közhöz: hány méter (sűrűn vetett) borsóból lesz egy kiló? :-)

Idén vetettem először, négy sort, kb. 2 méteresek. Az egyik szomszéd így, sorba vetette, a másik bokorba. Van erre szabály, mi a jobb? Csak hogy jövőre hogyan csináljam... Mindenesetre most elég fura, mert eldőltek. Gondolom, ez nem lenne komolyabb baj - magukra nézve :-), de eléggé ráfeküdtek a petrezselyemre.

Apropó, petrezselyem: tényleg igaz az, hogy a levélpetrezselyem nem annyira jó ízű, mint a rendes fehérrépa-petrezselyem levele? Tavaly csak a levélpetr. kelt ki (augusztusra :-))) ), viszont idén egész jól burjánzik. Sajnos már magzik felfele, alig várom, hgoy az ideit már lehessen szedni.

Előzmény: Frint (431)