Törölt nick Creative Commons License 2005.05.25 0 0 6684

Én már tudom ki RegionalBahn.

Csak azt Nem Tudom T LÁSZLÓ kicsoda hiszen ő életrajzi ismertetését nem kaptam meg valami olyat álodtam róla hogy egyszer a Z Volánnál dolgozott utána elkezdett repülni és Brüsszelig meg se állt.

Ott jól befűtött a reginalis Banh-oknak elintézte hogy csak néhány fővonal és autópálya kapjon EUpénzt aztán visszarepült szivárvány szárnyán ide Hungáriába.

Kedves taxxx épp tegnap robbantam le egyx Volánbuszos DZA őskövülettel az autópályán miután a közel 16 tartalék szerepet betöltő jószág locsolta a gázoljal cskot magunk után húzva a szrádát ami épp M3

volt.

Szerinted az ÉSZAK MAGYARORSZÁGI /volán/ fejlsztési Kht minek jött létre?

Buszt venni Eu pénzre hajtani.

Igen ám csak tudni kell , hogy a Volán privatizáció sorsára fog jutni.

És tudod milyen gépek lesuznek ha a lóvét kinyerni akarnak ilyenek mint ez a DZA.

Vgay egy másik a BKV alvállalkozója megmutatta mi lenne a ha ba Volán magán lenne.

Felszállok a 87-esre és a "Ruszkiktól" visszmaradt 263 ülése olyan állapotaban volt , hogy én olyan mocskot nem láttam.

Nálunk Agriában leglább az üléseket hébe hóba cserélik, de itt?

hányinger.....

Lásd be taxx egy ideig még ktyeg a volánoknak, de beindul majd a 260266 280 bomba és akkor 16-20 éves csotrogányokra nem lesz elég pénz.

Másrészt ottt vannak a menetdíjak a Voláné 1-100 km ig magasabb 20-30% al.

3 résztnem lehet párhuizamosan két rendszert működtetni.

Vald be a 90%  buli a nyugdijasok között amit a Volán csinál azza nem pecsétel be jogtalan előny a MÁV-val szemben.

4-részt kiszámítottam 260 Ft os gázolajból a Volán 20 Forint úthasználati dijat fizet 20-27/100km fogyasztásnál.

A vasút 3 kat 138 Ft!

Állomásonként 700-1500 Ft vagy 2200.

Ez nem ferr!

Fizessetek Ti is 130 Ft használati díjat, és falvakba városokba belépéskor 700-1500-2200 Ft-ot

Nézd meg a VPE.hu-t

Ott a Hálózati üzletszályzatot

Töltsd le

bonts ki 3.1 6.5 excelek 6.4 poverpt stb mellékletekben benne van!

Ezeket fizeti ezeket a BZ ami még el sem indult még gépészeti stb költségei nincsenek

Fizessena VOLÁn is meg a Tegnapi DZA-tillti ez a tartalékbusz a VOLÁNNÁL egy nagy sz@r

Diósjenő 1422Ft

Tolmács 0 Ft

Rétság 1422Ft

Bánk 1422Ft

Romhány 1422Ft

fordululóállomás hozzáférési díj 3063 Ft azzaz 8751 Ft egy vonatra a 20 km/h ra illetve a 10 km/h ra ezt kapja ki valaki.

forrás vpe.hu 

Előzmény: Törölt nick (6679)