basszus ez a tegnapi nap katasztrófa volt.... :(
Lopeznek (C) eltört egy csont a jobb kezében és kimarad legalább 6 hétig, miután rosszul kapta el a labdát... A röntgenfelvéel kimutatta hogy el van törve egy csont, egy orvos nem zárta ki a műtét lehetőségét de akkor 3 hónapig nem játszhatna.
-EZ volt az első hogy ilyen történt velem. Úgy gondoltam hogy csak zúzódásom van de mikor megláttam a röentgenfelvételt, tudtam hogy ezzel most nem leszek képes játszani. -mondta Javy Lopez.
Lopez után csak Geronimo Gil van a listán, Fasano meg DH Sosa mögött.... Szóval sok sikert Gil!!!
A másik ami nagyon kemény volt hogy az a félnyomorék Mariners Pitcher (47), eltalálta Roberts térdét, és szerencsétlen gyerek (aki nagyon komolyan játszott idáig) ott fetrengett.... Aztán csinált egy futást 1ről a 2re és a slidenál megint a térdéhez kapott... Remélem nincs nagy baj.... Az Orioles oldalán Robertsről még nem írtak semmit...
Jó lenne ha ez a sérülési hullám véget érne az O's háza táján, mert még a végén az Ottawából kell majd embereket hozni, ha ez így megy....