GRATULA!
Qrva nagy mázlid van, de mindez azt mutatja, hogy szeretnek:)
a ifjabb kis Matsuda nagyon édes, mégcsak 20 lesz (ne öregbítsem), remélem ő is olyan tehetséges, mint a bátyó, mert akkor sok filmben viszont láthatjuk (talán).
a szépséget meg volt kitől örökölniük:)
a CD: én is csak kizárólag Gackt-ot gondoltam, azokat amiket kaptam tőled egyenként albumonként, csak most egybe ui. kronológikusan és mp3-ba. MM-től Love Letter-ig, legújabbak inkább ne (csak ha ráfér). live-k nem kellenek, csak az albumok (kicsik és nagyok) és az instrumentális változatok is lemaradhatnak nyugodtan, tán kivéve Le Ciel és Vanilla (szintén csak ha nem fér rá).
megnéztem a legújabb PV-t: Metamorphosis-t. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! de a Black Stone-tól még mindig jobb. totál jellegtelen a dal is és a klip is. Gackt mint űrhajós,
ilyen még nem volt. bár lenne inkább újra szamuráj:))
hááát, ha az új lemezen ilyen vacak rockos számok lesznek, akkor nem tudom mi lesz. mindenesetre egy dolgot biztos el fog vele érni, kevésbé lesz fájdalmas aktus a visszavonulása a fansereg számára. azé' még bizakodjunk.
megjegyzem: van ilyen, bár nagyon ritka, hogy valaki egy évtized alatt kifutja magát.