Thor Creative Commons License 2005.05.23 0 0 370

csinnnKÁm, örülök, hogy ilyen vidáman vagytok :) a némaleventét csókoltatom, anyjának meg üzenem, hogy most használja ki az időt, mert előbb utóbb mexólal a pasi, és onnan kezdve szerepcsere szóhozjutásban :)

A mentáról megvallom töredelmesen, hogy idén én már alapos gyomlálásnak vetettem alá: hosszan és mélyen kiástam a gyökereit is, mert elúrhodta a zöldségágyásomat, ahova annó beraktam, hogy legyenek a zöldségek fűszernövényekkel körítve. Egy kisebb dombnyi mentagyökér jött ki, a zuram ijedezett, hogy nem maradt semmi, de jelentem,a semmiből azért mostmár látszik 5-6 jól fejlett tő, szal bőven elég lesz. Még van a teraszon is nagy cserépben (ki kér?:) Engem is mindig elfog a csodálkozás, amikor visszaemlékszem, hogy a hihetetlen mentaföldem, és még 2-3 másik, ami nálad és más Tasztaltársnőknél fejlődött, az mind-mind egy db poharas mentából lett, amit két éve a Corában vásároltam :)

out kedves, örülök, hogy ehétvégén rajtam kívül is besétált valaki a csőbe :) Ma reggelre kissé leszakadt kezem-lábam az izomláztól, és aszontam, uccu számoljuk már össze mennyit ültettem: konkrétan 34 db növény az egyenlegem a hétvégén, aminek persze jórésze zöldség-és virágpalánta, de akadnak közte kis fácskák is (és akkor még kínai rózsát, amiért indultam, nem is kaptam :). Ha rövidesen ásólábam nő, lécci senki se csodálkozzon :) 1ébként ez volt a könnyű része, sokkal nehezebb volt mintegy 800 nm (ferde) felületen lenyírni a füvet, végigszegélynyírózni a lépcsőket meg az utcafrontot és feltörni egy kis új területet a zöldségnemű kiterjesztéséhez. Biztos vicces lesz, de pl a tavacskám egyik oldala tökfölddel lesz körülölelve :)

Nem panaszkodom azért, imádtam csinálni, egy dolgot fájlaltam csupán, hogy mire minden készen lett, és leültem volna gyönyörködni a hintaágyba, vasárnap este lett, sötét és bánatos a közelgő hétfő miatt. Mindig így járok. :(

Reggel viszont kiültem reggelizni a kertbe, ami azzal járt, hogy 8 helyett fél 9-re értem be, de ahhoz is úgy kellett eltépnem magam, és szemlehunyva, fogösszeszorítva kirohannom a kapun :)

Előzmény: csinnnKA (367)