Na nekem is jött anyám, hogy ő ezt így meg úgy csinálta annak idején...
Erre én azt feleltem neki, hogy : Na, és látod mi lett belőlünk? ( Némi iróniával, mert állandóan siránkozik, hogy milyen gyerekei vannak ) Bár alapvetőel aranyos, csak le kell üvölteni hétfő reggel a haját, hogy egész héten normális legyen.
Viszont bármikor számíthatok rá ha a gyerekre kell vigyázni, és ő hordja a nagyot úszni is! A kicsi 7és fél hónapos volt, mikor valamit is elfogadott az anyatejen kívül. Én meg kaptam az ívet, hogy így éhenhal a gyerek. Pedig szépen fejlődött akkor. Mondjul ez a kicsinél nem olyan volt, mint egy átlagos gyereknél. A szívbetegsége miatt 3 hónapos koráig néhány dekát hízott. Akkor megműtötték, azután szépen fejlődött.Aztán úgy 10 hónapos kora körül megint nem híott. 1 évesen újra műtét.
És mérleget én se akartam látni otthon! Sőt a nagynak még cumisüvege se volt, cumija is csak egy, de nem használta. A kicsit a kórházban( ahol műtötték) szoktatták rá a cumisüvegre. Viszont nem engedtem teáztatni! Mindig hagytam ott neki bőven tejecskét, ha nem maradhattam vele.