Thor Creative Commons License 2005.05.21 0 0 362

Nem kell összedarabolni, és azt mondja out, hogy jobb is ha nem rózsa :)

Ilyen kis fél cm átmérőjű vesszőket szoktunk végigteregetni az ágyáson (fél - 1 métereseket), igaz hogy közvetlenül ültetés után, és akkor a növény megkeresi magának a helyet közte (a macska meg remélhetőleg nem), de ha később teszed oda, akkor sem olyan nehezek azok, hogy összenyomják a növénykéket, csak bonyolultabb közé rakni.

Nálam a paradicsom tavaly duplán volt ültetve (így mondta kofanéni a piacon), nem volt gond belőle.

Ma kimentem venni még 4 paradicsompalántát a piacra, de az a hihetetlen tavaszi bőség, ami ott szemközt kapott, pszichés nyomást gyakorolt rám, így a végeredmény 10 paradicsompalánta (a tervezett magasra növő késői mellett még valami holland bársonyoslevelű izgalom, meg apró szendvicsparadicsom is hazajött velem), 5 padlizsán (végtére is, ha nagyon akarom, még van egy üres sorom), 2 cukkini, 2 tök (róluk már lemondtam idén, de ha már ott volt készen, bimbósan, hááát ....:) és 4 felfuttatható uborkapalánta (óhát ez elfér a kerítés mellett is), és akkor erős lélek voltam, mert verbénát nem is vettem :)

Az igaz, hogy végül behunytam a szemem és kiszaladtam a piacról, hogy abba tudjam hagyni :)

Előzmény: zsigrai76 (360)