Üdv!
Látszottál benne?Hm.
Nincs túl sok szépirodalom,de én tudtam örülni ,hogy legalább ennyi is van.
Mondjuk egy-két ajánlónál összeráncoltam a homlokom.
Én sem nagyon veszem már a lapot,pedig régebben mindig vettem.
Meg attól is függ,hogy kikről írnak.Egy ismerősömék beküldtek nekik egy kritizáló hangvételű levelet,de nem bunkót,amit amúgy én is támogattam.
Asszem,hogy a koncertekről volt benne szó,meg a poszterekről.Nem tudom,mennyire figyeled,de ez a része az újságnak finoman szólva is érdekes.
Van olyan előadó,akit még soha nem raktak fel,míg másokat egy évben négyszer is.
Na mindegy,a lényeg az,hogy a felsorolt nevek közül-láss csodát- nemsokára poszterre tettek kettőt,de humort is vittek a dologba,mert Zakk Wyldet az egyik,King Diamondot a másik oldalra tették...na jó,nem elégedetlenkedek.Legalábbis úgy emlékszem King volt a másikon,de lehet,hogy más,de az biztos,hogy egy olyan énekes,akit megjelöltek a felsorolásban,hogy igen ritkán látható a középen kiszedhető papíron.
Persze nem biztos,hogy a levél hatására történt a dolog,de ez már több,mint gyanús.:-)
Egy kis Vonnegut-humor,most úgyis vicces kedvemben vagyok.
bevezető:
Hitler és megmaradt hű társai utolsó órájukban egy bunkerban húzzák meg magukat.
"Egy kétszáznegyven milliméteres kommunista lövedék robban a bunker tetjén.
A megrázkódott mennyezetről vakolatpelyhek záporoznak a bunker megsüketült lakóira.Maga Hitler tréfálkozik,bizonyítva,hogy még nem hagyta el a humorérzéke.
-Havazik-mondja." :-)))
Idéztem az Időomlás c.könyvből.
Persze itt az egész szövegkörnyezetet idézhettem volna.(És ha jobban belegondolunk,nem is vicces annyira. )