LB53 Creative Commons License 2005.05.20 0 0 603
Tegnap este megnéztem a Starforce-Lions meccset videón. Azt, amit a Kossuthon játszottunk...Hihetetlen volt. Én soha nem láttam még ezt a felvételt.... Hát, sokat fejlődtem azóta...Ez a legjobb kifejezés...:) De az ütközések már akkor jók voltak:) Aztán megnéztem a Raiders.Starforce meccset: csodálatos volt. Kicsit nagyon akart a csapat:) Még jobb ütközések voltak. A Jónyer Pisto meg kurvára jó passzokat nyomott a Tanárúrnak. Ő meg hihetetlenül elkapta őket:) Mondjuk voltak zorall visszafelé futások is:) Illetve, amikor a 20-as játékosuk egy 70 yardos TD-t futott...Az csúnya volt....:( De úgy visszajött az egész hangulata:) Anyjáért nem volt egy profi edzőnk-profi anyagi hátterünk.... Az is tetszett, amikor a kamera vette az osztrák sisakokat meg vállvédőket, aztán meg a mieinket...Bazdmeg!!!!!!!!!!!!!Micsoda fos volt az övékéhez képest:) De nagyon tetszett a játék. Mindenki ezerrel nyomta..... Kár, hogy a Jeff Egan(kisjeff) nam jött 3 évvel korábban. Széjjel basztunk volna mindenkit. Na jó, így is, de ez akkor előbb következett volna be... Aztán megnéztem a Tanárúr búcsúmeccsét, a téli focit. Ott már zorallak voltunk. Igazi jó zúzások vannak rajta. Fütyesz, Göge, Pacuk,Én,-az egész defense. Kurva anyját. De kár, hogy anno abbamaradt a foci.................................................