LB53
2005.05.20
|
|
0 0
603
|
Tegnap este megnéztem a Starforce-Lions meccset videón. Azt, amit a Kossuthon játszottunk...Hihetetlen volt. Én soha nem láttam még ezt a felvételt....
Hát, sokat fejlődtem azóta...Ez a legjobb kifejezés...:)
De az ütközések már akkor jók voltak:)
Aztán megnéztem a Raiders.Starforce meccset: csodálatos volt. Kicsit nagyon akart a csapat:)
Még jobb ütközések voltak. A Jónyer Pisto meg kurvára jó passzokat nyomott a Tanárúrnak. Ő meg hihetetlenül elkapta őket:) Mondjuk voltak zorall visszafelé futások is:) Illetve, amikor a 20-as játékosuk egy 70 yardos TD-t futott...Az csúnya volt....:(
De úgy visszajött az egész hangulata:)
Anyjáért nem volt egy profi edzőnk-profi anyagi hátterünk....
Az is tetszett, amikor a kamera vette az osztrák sisakokat meg vállvédőket, aztán meg a mieinket...Bazdmeg!!!!!!!!!!!!!Micsoda fos volt az övékéhez képest:)
De nagyon tetszett a játék. Mindenki ezerrel nyomta.....
Kár, hogy a Jeff Egan(kisjeff) nam jött 3 évvel korábban. Széjjel basztunk volna mindenkit. Na jó, így is, de ez akkor előbb következett volna be...
Aztán megnéztem a Tanárúr búcsúmeccsét, a téli focit. Ott már zorallak voltunk. Igazi jó zúzások vannak rajta. Fütyesz, Göge, Pacuk,Én,-az egész defense.
Kurva anyját. De kár, hogy anno abbamaradt a foci................................................. |
|