Én erről a mai receptről írtam. Nem ma kaptam ihletet, hanem ez a recept már szerepelt a vasárnapi műsorban (véletlenül ma volt az ismétlése) annak alapján sütöttem. Az első sütésem ("saját felelőségemre" való változtatásokkal) nem sikerült (most már sejtem, miért, az alábbiakban leirtam). Ez elvette az önbizalmamat, de aztán gondoltam egyet, még egy próbát megér - és tessék......Kell a gyakorlat és a tapasztalat.
Szóval a mai receptről van szó.
A kapszli, amit már vagy 1 éve vettem valahol, Duni névre hallgat, kisvirágos, 100 db-os. Akkor valami 300 Ft volt. Ilyet keresek. Jó volt az 5keres 12-es muflitepsibe. Nem 100 %-osan olyan méret, de pont az a jó benne, hogy a mélyedés szélén van egy kis mozgása, nem tapad rá az oldalára és ezáltal a saját tálkában dolgozik - ennek tulajdonitom a jó hatást.
Emlékszem az akcióra,már 499-et is sajnáltam érte, úgyhogy jó lesz nekem az a Duni, ha sikerül találni.
Auchanba ritkán megyünk, de a miénkben soha nem kapunk meg azt, amiért mentünk. Volt már olyan, hogy prosiban hirdettek valamit, de az áru ott nem volt, igy nem bizom bennük. Azt a régit valamilyen ÁPISZ szerűségben vettem, de azok is hol vannak, hol nem. Úgy mint a Röltex megszünése óta probléma venni varráshoz szükséges, apró dolgokat - olyan midennapiakra gondolok, mint a tű, tűbefűző, szines cérnák, stb. Nagyon kell gondolkozni, hogy hol lehet találkozni ilyenekkel.
Bocs az off-ért.