Képzeljétek el, újból nekiveselkedtem a Stahl féle kávés muffinjának és SIKERÜLT.
Elhagytam a "saját módomra szerint" dolgokat, azaz:
- nem teljeskiőrlésű, hanem finomlisztet használtam
- nem barna cukrot, hanem normál fehér kristályt
- NEM MINIBEN, hanem normál lukú tepsiben sütöttem(szerintem ez nagyon fontos)
- a szokásom ellenére most kibéleltem KAPSZLIVAL
- nem 200 C-on (ahogy irva volt), hanem 190 C-on sütöttem.
Hihetetlen, de most olyan szép volt, mint a Judité. Kár, hogy nem tudok fényképet küldeni.
Az a tanulság, hogy nem jó miniben, ott kalapos volt. Asszem sokat segitett a papir is, valahogy megregulázza a tésztát, nem folyik szanaszét. Szóval nem volt kalap, nem volt csúcs, nem folyt a luk szélére.
Okulva az egyik hozzászólásból, most még a tojásokat is megválogattam : egy kicsi és egy nagy és a sütőport is csak csapott (lapos) kanálkával mértem.
Igazsághoz hozzátartozik, hogy a diót nem piritottam, jó volt igy is.
Én voltam a nagy papir-kapszli ellenző (az az igazság, hogy sajnálom érte a pénzt meg az utánajárást), de úgy látszik, ez kell a rituáléhoz. Akkor most kérdezem, hol lehet olcsó, nem puccos, jól használható kapszlikat keresni? Biztosan már teriteken volt ez a kérdés, de akkor nem figyeltem, mert hogy "minek az nekem"..........
Ezennel elnézést kérek mindenkitől a sok nyavalygásomért, de hátha más is tanult belőle.