"Szerintem Wade nem lesz olyan nagy ,mint amilyen lehetne"
Ha azt mondod, nem lesz olyan nagy, mint ..., az vélemény. De ezt nem is értem. Ha valaki, akkor ő az, aki 110%-ot fog kihozni a tehetségéből. Tényleg kiváncsi vagyok, miből gondolod, hogy nem lesz olyan jó, mint lehetne. A személyiségéből aligha ez következik.
"szerencsés abban hogy most jó csapatban kapott helyet"
Jó csapatban kapott helyet? Jó csapat volt a Heat amikor odakerült? Nagyon Nem. Ő tette jó csapattá. Shaq többször lenyilatkozta, hogy Wade az egyik fő ok, amiért Miamiba ment.
Én azt gondolom Wade-ről, hogy ő lehet a Best Ever. Sőt, azt várom, hogy az lesz.
Ma már nem vagyok azzal a véleményemmel egyedül, hogy ő a legjobb játékos az NBA-ben, legalábbis abban a többség egyetért (egy netes szavazásra hivatkozok), hogy a Playoffban eddig ő volt a legjobb.
Ahogy az eddigi 8 meccsen játszott, annál már nem nagyon kell jobban. Persze vkik kérdezik, jó-jó, de ki ellen? Hát pl. Defensive 1st team tag Larry Hughes ellen.
A Nets elleni sorozatban ő lett a 7th player in NBA History, aki legalább 25p 8a 6r .500fg%-ot átlagolt egy Playoff series-ben. 1991 óta először fordult ez elő. De a következőre nem kellett újabb 14 évet várni, Wade megcsinálta ezt a Wizards ellen is, mégpedig bőven. 31p 8a 7r 53%, na ilyet hányan csináltak vajon?
Aztán a Was elleni 2. meccsen ő lett az 5th player in NBA History, aki egy Playoff meccsen elért legalább 30p15a5r-t (ő pontosan 31-15-7). Szóval a statjai rendben vannak, és a csapata is nyer.
Olvasgatva az elemzéseket, mostmár egyre többször köszön vissza az a megállapítás, hogy Shaq még Miami-ban sem az MVP. A Heat 8-3 a Shaq nélküli meccseken az idén (Wade nélkül 3-2).
Akik azt gondolják, hogy Wade Shaq érkezésével lett ilyen jó, azok egyszerűen nem követték tavaly a Miami meccseit.
Az Playoff eddig fényesen bizonyítja, hogy szó sincs arról, hogy Shaq tenné jobbá. Eddig az igazi O'Neal nem volt még pályán a rájátszásban. És a Heat 8-0-ra áll, Wade pedig a még játszók közül legjobb dobó 28.6ppg-vel.
És mostmár off-court is befutott, a múlt héten az ő meze volt a bestseller.
Ha a Pistons és Prince megállítja? Na és? Még csak másodéves.
Nem baj, ha azt mondják sokan, hogy túlzok, az idő majd mindent eldönt.
De ezt nem én mondtam:
"Dwyane Wade is the one who might inspire Michael Jordan to look at him the way Jack Nicklaus looks at Tiger Woods."