nahiszen Creative Commons License 2005.05.18 0 0 71

Szia!

Mi is az Ersténél vettük fel a Fészekrakót, de semmi gond nem volt vele. Április közepén mentünk be, csináltak előzetes hitelbírálatot, hogy biztos hitelképesek legyünk, egy általunk megadott kondícióban (kb. tudtuk mennyi hitel kell majd). Aztán mikor meglett a lakás, április 21-én írtuk alá az adásvételit, aznap bevittük a papírokat a bankba, akkor neki is kezdett az ügyintéző, akármikor hívtuk telefonon mindig segített, az e-mailokra is válaszolgatott, bármikor bementem hozzá, kérdezhettem, válaszolt, szájbarágósan, az összes apróbetűs részt végigkérdezgettem. Mindent igyekezett zökkenőmentesre csinálni, most május 18 van, tegnap aláírtuk a hitelszerződést, azonnal lett mára közjegyzői időpont, elintéztük az utolsó papírokat, és jövőhéten már utalják a pénzt. Szerintem teljesen korrektek voltak. Én meg vagyok velük elégedve. Mi az egész összeget Euróban vettük fel, nem kavartunk a forint+euró részekkel, mert az valóban csak meghosszabítaná a dolgot.

Nekünk bejött, 5 másik banknál voltunk mielőtt belevágtunk volna a lakáskeresésbe, mindenhol flegmák, elutasítóak voltak, nem voltunk nekik megfelelőek, nem tájékoztattak a lehetőségekről... Ezzel szemben az Erstével az elejtétől fogva minden rendben volt.

Előzmény: dohonyiz (42)