Most ebédeltünk, lezuhanyoztam mind a hármat, a hintőporozás tetszik nekik. Láz továbbra se, a két kisebben kevesebb a pötty jóval és sokkal szebbek is, nem olyan mélyek. Lilié mélynek tűnik, és egy kettő már elkaparva :( Kata ugye még pelenkás, és azt hittem, hogy alatta majd milyen ronda lesz, de ott szerencsére csak egy pötty jött ki.
Kriza: egy jó oldala is van azért: később nem kell gondolkodnom, hogy melyik is volt már bárányhimlős :) Amilyen szétszórt háromgyerekes lettem.... És Dömének meg se látszik az se amit elkapart? Az tök jó! És Jakusnak nagyon látszanak? Lilié is ilyen mély :( Egy hétig nem is mehettetek ki? Nekem csak azt mondták, hogy nap ne érje.
nord: most beszórtam sima hintőporral, a két nagy azt mondja nem viszket (elvileg a viszketésre is szednek bogyót...), a kicsi meg most nem vakarózik látványosan. De az éjszakát azért nem várom :(
majdnemszőke: a szeménél egyiknek sincs, sőt az arcukon se nagyon. Az a nagyon ronda a lapockájánál van, de reggel óta nem lett rondább. Este rendel a dokinénink, majd akkor felhívom, hogy nem kellene-e rá valamilyen kenőcs. Persze a recept túra se egyszerű, mert Érden lakunk, a dokinénink meg a XIbe van, és apa persze pont ma utazott külföldre :(
Ezt a szódabikarbónás fürdőt meg úgy csináljam, hogy egy kanna vízbe rakjam bele, és azzal locsoljam le őket? Mert gondolom nem jó, ha dagonyáznak a vízben ülve.
Szilvi