mármegintén Creative Commons License 2005.05.17 0 0 98

Húúú, de nagy a pánik.

Az orvosok mindíg arról panaszkodnak, hogy túl sok a beteg, azért nem tudják megfelelően ellátni a munkájukat. Akkor miért kell parázni, ha az emberek kezükbe veszik a sorsukat. Úgyis azt szeretnénk, hogy nagyobb gondot fordítsanak a megelőzésre., Vagy ez csak porhintés?

Mivel nekem nincs arra szükségem, hogy itt keressem a kenyerem, nem félek, hogy elüldöztök. Úgy is annyiszor jövök vissza ahányszor akarok :)

Micsoda badarság az, hogy engem perel be valaki, ha romlik az állapota! Ha romlik, akkor más kezelte félre, de az nem én voltam. Milyen komolytalan emberek irkálnak itt.

Mindenki legyen tisztába a saját területével, és ne ossza az észt olyan témában, amit nem ismer igazán. Én ismerem az enyémet, de itt  nem hagyják, hogy segítsek.

Mivel azonban egyre több ember szeretne kevebb gyógyszert szedni, lesz munkánk, csak győzzük!

Gúnyolódjanak csak egyesek, én tudom, hogy nagy szükség van a segítségünkre. És az a sok hálás visszajelzés, amit kapok, háttérbe szorítja a cinikus megjegyzéseket.